Muğla’ya yerleşen ünlü oyuncuya Zeytincilik Jüri Özel Ödülü

featured

3. Zeytinyağı Kalite Ödül Töreninde belirlenen en iyi zeytinyağı üreticilerine ödülleri verildi. Gazeteci-yazar ve haber spikeri Mesut Yar’ın sunumuyla gerçekleştirilen gecede Muğla’ya yerleşip çiftçilik belgesi alarak zeytin yetiştiriciliği ve tarımla uğraşmaya başlayan ünlü oyuncu da ödül aldı.

İkinci memleketim diye Muğla’ya ve zeytine olan sevdasını dile getiren ünlü oyuncu Mehtap Bayri, Muğla’da bir zeytinlik alarak tarımla ilgilenmeye başlamıştı. “Çiftçiyim artık. Belgemi de aldım. Toprak beni besliyor. Doğayı sevmiyorum, aşığım. Çiftçilik çok emek isteyen bir iş. Bütün çiftçileri ellerinden, o koca yüreklerinden öpüyorum,” diye konuştu. Mehtap Bayri’ye Jüri Özel Ödülünü Muğla Valisi Orhan Tavlı teslim etti. Tüm katılımcılara teşekkür belgesi ve ödülleri verildi. 4 bronz madalya, 19 gümüş madalya, 43 altın madalya ve 4 yarışmacı ise Premium Ödülü (Jüri Özel Ödülü) almaya hak kazandı.

Törende neşeli anlar

Kısa film gösterisi, müzik, halk oyunlarının olduğu tören renkli görüntülere sahne oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığınca desteklenen Muğla’da “Zeytinin Zeytinyağına Kayıpsız ve Kaliteli Yolculuğu” projesi kapsamında doğan ve bu yıl 3.’sü düzenlenen yarışma sonucunda Zeytinyağı Kalite Ödül Töreni gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin