Ebrar Karakurt ile “Dedik Olabilir”

Ebrar Karakurt ile “Dedim Olabilir” diyerek 2021 yılının en ses getiren kampanyasına imza atan Elidor, ünlü voleybolcu ile yeniden kamera karşısına geçtiği yeni reklam filmini yayınladı.

featured

Ebrar’ın bir otobüse binip şoföründen yolcusuna kadar farklı saç tiplerine sahip kişilerle “Dedik Olabilir” dediği yeni filmin kapsayıcı mesajının yanı sıra hayallerin de saçlar kadar kişiye özgü olduğu ve onlardan asla vazgeçilmemesi gerektiği paylaşılıyor.

Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi ürün ailesinin tanıtımının da yapıldığı reklam filmi, Karakurt’un sevilen tarzı ve enerjisiyle söylediği, “Saçların da senin, hayallerin de. Uzat, kestir, kazıt ama asla vazgeçme! Kendi yolumuzda biz hazırız, saçlar zaten hazır” mesajıyla son buluyor. Elidor’un bir önceki “Dedim Olabilir” kampanyasının başarısına da atıfta bulunan “Dedik Olabilir’’ reklam ajansı Medina Turgul DDB’nin imzasını taşıyor.

Yönetmenliğini Sedat Dündar ve Umut Dizdar’ın yaptığı filmin prodüksiyonunu Yapar İstanbul üstleniyor.

“Dedik Olabilir”

Reklam filminin çekimleri için İtalya’dan Türkiye’ye gelen ve saçlarını tekrar pembeye boyayan Ebrar Karakurt’un esprili ve sempatik tarzı, spor dünyasından sanat camiasına birçok ünlünün de aralarında yer aldığı geniş bir hayran kitlesine sahip.

Tüm hayalleri destekleyen pozitif mesajıyla çok ilgi gören “Dedim Olabilir” ifadesinden türetilen yeni “Dedik Olabilir” sloganı da bu büyük ilgiye ve hayallerden asla vazgeçmemek adına birçok insanın paylaştığı ortak kararlılığa göndermede bulunuyor.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin