Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali’nde Magnum’un onur konuğu olacak

featured

Dilan Çiçek Deniz, 75. Uluslararası Cannes Film Festivali çerçevesinde 19 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinlikte, pop müzik dünyasının efsane ismi Kylie Minogue ve Güney Kore’nin dünya çapında ünlü DJ’i Peggy Gou ile Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak bir araya gelecek.

Dondurma ve çikolata haz otoritesi Magnum, dünyanın en ünlü pop ikonlarından Kylie Minogue ile kulüp kültürünün ünlü ismi Peggy Gou’yu, Minogue’un zamansız hit parçası “Can’t Get You Out Of My Head”i yeniden yorumladıkları bir düet için bir araya getiriyor. Şarkı ve özel olarak hazırlanan video klip ilk kez, 19 Mayıs’da Cannes’da yapılacak Magnum lansman partisinde haz tutkunlarıyla buluşacak.

“Can’t Get You Out Of My Head”in çıkışından 20 yıl sonra yeni düzenlemesinde bir araya gelen ikili, 19 Mayıs Perşembe günü Cannes Croisette’deki Magnum Evi’nde gerçekleşecek partiye ev sahipliğinde yapacak.

Kırmızı halı seremonisi ile başlayacak partide Dilan Çiçek Deniz, Kylie Minogue ve Peggy Gou’nun davetlisi olarak yer alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin