İş Dünyası ve Hukuk Derneği çalışmalarına hız katıyor

featured

İş Dünyası ve Hukuk Derneği (İDHD) Covid-19 döneminde ara verdiği faaliyetlerine Mayıs 2022 tarihi itibarıyla yeniden başlıyor.

Yönetim Kurulu üyelerinden Şengün & Partners Yönetici Kıdemli Avukatı Gazali Soysal ve Teknoloji ve İş Geliştirme Departmanları Başkanı İclal Arguç Demirtaş’ın katlımı ile gerçekleşen toplantıda, yeni dönem faaliyet planı ve gelişmelerinin değerlendirildiği aktarıldı.

YK üyeleri, “Küresel ölçekte gerçekleştirdiği çalışmaları Türk iş dünyasına sunan, şirketlerin Ar-Ge faaliyetlerine bir tuğla daha koyan İDHD’nin bunun yanı sıra, ülke ekonomisi içinde de ‘üreten’ taraf olmayı hedeflediğini” belirtti. İş dünyasını yakından ilgilendiren mevzuat, doktrin ve hukuki uygulamaları takip ederek hukuk alanındaki gelişmelerin iş dünyasına etkilerini araştıran İDHD iş dünyasında iş birliğinin ve kişisel temasların geliştirilmesini amaçlayan, sektörlerin karşılaştığı problemlere hukuki çözümler aranması yolundaki taşları ortadan kaldıran bir aktör olarak faaliyetlerine başlamıştı.

İş ve hukuk dünyasının aynı çizgide yürümesini önemseyen ve sektörlere destek olmak adına komiteler kuran İDHD; Meclis ve Kamusal İlişkiler, Ekonomi Finans ve Yatırım, Küresel İlişkiler, Sosyal Sorumluluk, Akademik İlişkiler ve Eğitim, Teknoloji ve İnovasyon, Sektörel Araştırmalar, Hukuk İşleri alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Ülkenin sosyo-ekonomik altyapısına ihtimam gösteren İDHD, merkezi İstanbul’da olmak üzere Ankara İl Temsilciliği, Ege Bölge Temsilciliği ve Trakya Bölge Temsilciliği ile ağını genişletiyor.

İDHD faaliyetlerini takip etmek için: www.isdunyasivehukuk.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin