Gökçe Gökçen, Gezi davasının karar duruşmasıyla ilgili açıklamada bulundu

featured

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Gezi davasının karar duruşması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen, “Gençlerin öncülüğünde ağacına, özgürlüğüne ve geleceğine sahip çıkan milyonlarla dün olduğu gibi bugün de gurur duyuyoruz. Nefes alabildiği son alanı korumak için parka giden gençlerdik. Yıllar içinde kaybettiğimiz gencecik insanların anısına yapılan saygısızlıkların, katillerin korunduğunu, Gezi’de Erdoğan’ın ezberini bozanların yargılandığını gördük. Hukuku eğip büken, olmayan fiilleri delil diye önümüze koyan, insanları bu şekilde ömürlerinin sonuna kadar hapsetmek isteyen bir karanlıkla karşı karşıyayız.

Bu karanlığa karşı bizi birbirimizle yakınlaştıran, farklılıklarımızı kaybetmeden bir araya getiren, korkuyu irademizle bir kenara atmayı öğreten Gezi’de geçirdiğimiz günleri hiç unutmayacağız. Gezi onurumuzdur ve Gezi’yi savunmaya devam edeceğiz.

Bugün Gezi’yi savunmak için Çağlayan Adliyesi’ndeyiz. Bugün hukukun bir nebze olsun dikkate alınmasını ve yıllara yayılan bu utancın bir an önce sonuçlanmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin