İbis, Sony Music iş birliği ile müzik tutkunlarını bir araya getiriyor

featured

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki ibis otelleri tüm dünyada müzik tutkunlarını buluşturarak global müzik misyonunu sürdürüyor. ibis ve Sony Music Entertainment iş birliği ile dünyaca ünlü yıldızlar Prinz Pi, Sam Fischer ve The Avener’ın liderlik ettiği yeni “ibis MUSIC We Are Open” turları başlıyor. İbis ayrıca Sony Music küratörlüğünde müzik severlerin evde, seyahatte ve diledikleri her yerde dinleyebilecekleri çalma listeleri sunuyor.

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu çatısı altındaki ibis, dünyanın dört bir yanındaki müzik tutkunlarını bir araya getirmeye devam ederken, Sony Music Entertainment iş birliği ile “ibis MUSIC We Are Open” turlarına imza atıyor. Ekonomi ve bütçe dostu segment misafirperverliğinde dünya çapında lider marka olarak tanınan ibis ve dünyaca ünlü plak şirketi Sony Music Entertainment, Alman rap müziğinin en iyi sanatçılarından biri olan Prinz Pi’nin önderlik ettiği “ibis MUSIC We are Open” dördüncü turunu ve uluslararası şarkıcı ve söz yazarı olan Sam Fischer’in liderlik edeceği bir sonraki beşinci turu gerçekleştiriyor. İş birliği kapsamında dünyanın dört bir yanından ibis otellerinde ağırlanan müzikseverler, Prinz Pi, Sam Fischer’ın yanı sıra şaşırtıcı ve gelecek vadeden yeteneklerin sahne performanslarını izleme şansı yakalayacak.

Sosyal medyadan canlı yayın

Temmuz ve Ağustos boyunca Prinz Pi, müzikseverleri hip-hop, R&B ve pop müzikle Türk yapımcı Hend’i, Fransız yazar-besteci-tercüman Enaé’i ve müzik türlerine meydan okuyan Brezilyalı müzisyen Kdu Dos Anjos’u keşfetmeye davet edecek. Daha önceki turlarda olduğu gibi, her müzik performansı sanatçının ülkesindeki bir ibis otelinde gerçekleştirilecek. İbis, dünyanın dört bir yanındaki müzikseverleri Instagram TV, Facebook ve YouTube üzerinden canlı yayınları izleyebilecekleri ve sanal tura katılabilecekleri Instagram hesapları olan @ibishotels’i takip etmeye ve müzik coşkusuna katılmaya davet ediyor.

Müziğin insanları bir araya getirebilme gücü

2020’nin sonunda başlatılan ibis MUSIC We Are Open global turu, “dünyaya ve tüm insanlara açık olma” temasını sunarken, ibis’in temel değerleri olan birliktelik ve kapsayıcılığı yeniden vurguluyor ve tüm ülkelere bir umut ve birlik mesajı veriyor. Her konser, Sony Music Entertainment’ın küratörlüğünü yaptığı uluslararası hitlerden oluşan bir çalma listenin yanı sıra, dünyanın her yerinden gelecek vaat eden yeteneklerin yer aldığı sanal bir yolculuğa evriliyor.

Geçtiğimiz üç yıl boyunca, ibis ve Sony Music Entertainment arasındaki iş birliği, uluslararası ünlü yıldızlar Pabllo Vittar, Izzy Bizu ve Charlie Winston’ın önderlik ettiği üç sanal tur da dahil olmak üzere dünya çapında başarılı müzik deneyimleri yaşatarak müzik tutkunlarını buluşturmayı başardı.

Montrö Caz Festivali’nde ibis müzik gecesi 

İbis, dünyanın en prestijli caz festivallerinden ikonik Montrö Caz Festivali’nde Sam Fischer ve Dotan’ın yer alacağı ibis müzik gecesi ile geri döndü. Bunun yanı sıra ibis, misafirlerin kaldıkları süre boyunca, evde veya seyahat ettikleri her yerde konuk deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla dünyanın her yerinden gelen sanatçılarla Sony Music küratörlüğünde özel çalma listeleri hazırladı.

10 Temmuz 2021’de ibis MUSIC, iki duygulu şarkıcı-söz yazarı Sam Fischer ve Dotan’ın yer aldığı büyülü bir müzik akşamı için Lake Stage’i devraldı. “ibis MUSIC We are Open”’ etkinliklerinin yaklaşan beşinci turuna da liderlik yapacak Sam Fischer, bir müzisyen olarak dünyaya açılmaya çalışırken Los Angeles’ta yazdığı hit şarkısı “This City” ile dünya çapında tanınıyor. Avustralyalı sanatçı, kendi şarkıları dışında ünlü yıldızlar Keith Urban, Jessie J ve Demi Lovato için yazdığı şarkılarla da biliniyor. Sam’in performansının açılışını, ilk albümü 7 Layers’ın tüm zamanların en çok satan Hollandalı albümü olan Hollandalı sanatçı Dotan yaptı. Bu yıl, uluslararası başarısı onun güzel ve zarif sesini kayıtta veya sahnede duyan herkesi şaşırtmayacak olan Satellites albümü ile yeni bir sayfa açıyor.

Pandeminin getirdiği birçok zorluk zarfında ibis, otellerinde müziğin devam etmesini sağladı ve müziğe olan tutkusunu konuklar, müzikseverler ve takipçilerle paylaşmaya devam ediyor. ibis, Sony Music ile iş birliği yaparak dünyanın her yerinden ünlü müzik sanatçıları tarafından tasarlanan özel çalma listeleri oluşturdu. The Avener’ın küratörlüğünü yaptığı dört harika çalma listesine, Tez Cadey ve Lovra’nın yeni çalma listeleri eklenecek. Çalma listeleri, konukların günün her modunda, kaldıkları süre boyunca, evde veya seyahat ettikleri her yerde eğlenmeleri için “ibis MUSIC” Spotify profilinde bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin