Tera Portföy Teknofest için hazır

featured

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest 21-26 Eylül 2021 tarihinde, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek.

Tera Portföy sponsorluğunda Game Invest, Tech Invest ve Tra Bilişim projelerini teknoloji severlerle buluşturacak. Böylelikle, Türkiye’de teknoloji festivaline ilk kez bir portföy şirketi katılım sağlayacak.

Tra Bilişim, SASTEC TEAM olarak Nu.D-54 projesinde özgün tasarıma sahip sabit kanat bir İnsansız Hava Aracı (İHA) tasarladı. Önceden belirlenen koordinatlar arasında otonom olarak iniş, kalkış ve uçuş gerçekleştirilmesi projenin temel amacı ve Nu.D-54 ile gerçek zamanlı görüntü işleyerek yuvarlak hedeflerin konumlarını tespit edip daha sonra haznesinde taşıdığı yükler ile hedef vurulabilmektedir.

Türkiye’nin ilk ve en büyük GSY Fonu olarak kurulan Game Invest ve Türkiye’nin en yeni Teknoloji Fonu festivalde fonlarını tanıtacak. Gaming alanında dünyanın en büyük oyun kurucularından birisi olma hedefiyle yola çıkan Game Invest, en iyi fikirleri ve ekipleri bularak finansman gücü, global network ve iş bilgisiyle sektöre değer katmayı amaçlıyor. Odağı Healthtech, Agritech, Big Data ve Fintech olan Tech Invest ise dijital dönüşümü hızlandırarak yüksek büyüme yakalamayı hedefliyor. “

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin