Gelir İdaresi ve İş Güvenliği Alanındaki Sınavlar 4-5 Mayıs Tarihlerinde Tamamlanacak 

featured

ÖSYM, 4 ve 5 Mayıs tarihlerinde Gelir İdaresi Başkanlığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü için sınavlar düzenleyecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), önemli iki sınavı duyurdu. 4 Mayıs’ta Gelir İdaresi Başkanlığı Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (2024-DGUY) ve 5 Mayıs’ta İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2024-İSG/1) yapılacak.

Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı: 4 Mayıs Cumartesi günü Ankara’da elektronik sınav merkezinde 768 adayın katılımıyla saat 13.15’te başlayacak ve 90 dakika sürecek.

İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı: 5 Mayıs Pazar günü, 17 ilde, 18 sınav merkezinde gerçekleştirilecek. 31,362 adayın katılacağı sınav saat 10.15’te başlayacak ve 75 dakika sürecek. Bazı adaylara 20 dakika ek süre tanınacak.

İş Sağlığı ve Güvenliği sınav sonuçları 30 Mayıs’ta açıklanacak. Sınav günü, kimlik doğrulama sorunu yaşayan adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlükleri açık tutulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin