Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı, 2025–2026 dönemine ilişkin geleneksel Genel Kurul ve Yemek Daveti organizasyonunu 07 Ocak 2026 tarihinde Conrad İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirdi. Etkinlik, ofis bünyesindeki çalışma arkadaşları ile davetli misafirlerin katılımıyla düzenlendi.
Gün boyu süren program, Kurucu, yönetici ve ortak avukatlar ile davetli misafirlerin gerçekleştirdiği açılış konuşmalarıyla başladı. Genel Kurul kapsamında, Şengün & Partners çalışma arkadaşları tarafından yapılan sunumlar eşliğinde, ofisin faaliyetlerine ilişkin değerlendirmeler paylaşıldı. Toplantılarda, 2025 yılına dair genel tablo, Türkiye ve küresel ölçekte yaşanan güncel gelişmeler ve bu gelişmelerin hukuk sektörü ile iş dünyasına etkileri kapsamlı şekilde ele alındı. Ayrıca, 2026 yılına yönelik stratejik öncelikler ve planlanan yol haritası katılımcılarla paylaşıldı.
Genel Kurul toplantılarının ardından organizasyon, Conrad İstanbul Bosphorus’un restoran bölümünde düzenlenen yemek daveti ile devam etti. Davet, katılımcılar arasında iletişimin güçlendirilmesine ve yeni döneme ilişkin hedeflerin ortak bir zeminde değerlendirilmesine imkân sağladı.
Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı, düzenlenen Genel Kurul’un yeni yıl ve yeni dönem açısından yapıcı ve verimli sonuçlar doğurmasını temenni ederken, etkinliğe katılım gösteren tüm çalışma arkadaşlarına ve davetli misafirlere teşekkürlerini iletti.