1. Haberler
  2. Spordan
  3. Hakan Çalhanoğlu’nun babasından heyecanlandıran paylaşım: Menajeri İstanbul’a geliyor

Hakan Çalhanoğlu’nun babasından heyecanlandıran paylaşım: Menajeri İstanbul’a geliyor

featured

Süper Lig’de üst üste üçüncü kez şampiyon olan Galatasaray, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Alman yıldız Leroy Sane’yi kadrosuna katarak Avrupa’da dikkat çeken sarı-kırmızılılar, şimdi de Hakan Çalhanoğlu için harekete geçti. Yönetim, milli futbolcunun menajerini İstanbul’a davet etti. Görüşmenin detayları ve Inter’in bonservis beklentisi merak konusu oldu.

12 milyon euro yıllık maaş

Galatasaray, transferde hız kesmeden yoluna devam ediyor. Hücum hattına Leroy Sane’yi katan sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcuya yıllık bonuslarla birlikte toplam 12 milyon euro maaş ödeyecek.

Hakan Çalhanoğlu
© AA

Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, bu kez A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nu gündemine aldı. Orta sahayı güçlendirmek isteyen yönetim, Hakan’ın menajeri Gordon Stipic’i İstanbul’a davet etti. Görüşmenin önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Hüseyin Çalhanoğlu: ‘İnşallah’

Hakan’ın Galatasaray’a sıcak baktığı ve babasının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla taraftarı heyecanlandırdığı görülüyor. Sosyal medya hesabından oğlunun fotoğraflarını paylaşan Hüseyin Çalhanoğlu, paylaşıma “İnşallah bir gün Galatasarayımıza gelirsin” notunu düştü.

Inter ise 31 yaşındaki futbolcu için 30 milyon euro bonservis talep ediyor. Hakan’ın bu rakamın düşmesi için kulübüyle görüşmelere başladığı ifade ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin