ABD’deki Yangında Ünlülerin Zarar Gören Lüks Villalarının Değerleri

featured

Los Angeles’taki Orman Yangınları Kontrol Altına Alınamıyor

ABD’nin California eyaletinin Los Angeles kentinde başlayan orman yangınları, maalesef kontrol altına alınamıyor. Kentin lüks mahallelerinden birinde patlak veren yangın, 6 ayrı bölgede etkisini sürdürürken, alevlerin New York’a kadar sıçradığı bildiriliyor. Yangının bilançosu her geçen saat daha da ağırlaşırken, yetkililer şu ana kadar 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 10.000’i aşkın ev ve binanın ise tamamen yok olduğunu açıkladı.

Hollywood Yıldızlarının Evleri Zarar Gördü

Yangının, ünlülerin malikanelerinin bulunduğu Pacific Palisades bölgesinde başladığı öğrenildi. Bu lüks yerleşim alanında çok sayıda ünlü ismin evleri zarar gördü ya da tamamen yandı. Sosyal medyada yayılan bir video, bölgede bulunan evlerin sahiplerini ve değerlerini gözler önüne serdi. Yangında zarar gören ünlü isimler arasında Goldie Hawn ve Kurt Russell, Kobe Bryant, Tom Hanks, Diane Keaton, Michelle Pfeiffer, Steven Spielberg, Jamie Lee Curtis ve Christian Bale gibi tanınmış isimler yer alıyor. Bu ünlülerin evlerinin büyük bir kısmının yangında hasar gördüğü veya tamamen yandığı belirtiliyor.

Bölgede bulunan bazı ünlülerin evlerinin değerleri ise şu şekilde listeleniyor:

  • Goldie Hawn ve Kurt Russell – 25 milyon dolar
  • Kobe Bryant – 12 milyon dolar
  • Tom Hanks – 40 milyon dolar
  • Diane Keaton – 20 milyon dolar
  • Michelle Pfeiffer – 10 milyon dolar
  • Steven Spielberg – 60 milyon dolar
  • Jamie Lee Curtis – 12 milyon dolar
  • Christian Bale – 12 milyon dolar

Belediye Başkanına Tepkiler Yükseldi

Yangından etkilenen ünlülerden bazıları, Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass’a sert eleştirilerde bulundu. Aktris Sarah Michelle Gellar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Los Angeles halkı, herkesin kentten tahliye edilmesini istiyorsunuz ama yollar tamamen kilitlenmiş ve yardım eden bir tane bile trafik polisi yok,” diyerek durumu eleştirdi. Ayrıca, yangında evi kullanılamaz hale gelen aktör James Woods, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yangının “iklim değişikliği” nedeniyle değil, yönetimsel hatalar yüzünden meydana geldiğini savunarak, California Valisi Gavin Newsom ve Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass’i hedef aldı. Woods, “Birisi yangın yönetimi hakkında hiçbir şeyden anlamıyor, diğeri ise su depolarını bile dolduramıyor” ifadelerini kullandı.

Yangınlar Devam Ediyor, Durum Ciddi

Los Angeles’ta yangınlar hız kesmeden devam ederken, yetkililer bölgedeki durumun son derece ciddi olduğunu vurguluyor. Hem yerel halk hem de ünlüler, yangının etkilerini ve yönetim eksikliklerini sosyal medya üzerinden dile getiriyor. Yangınların yayılmasının ardından, bölge halkının tahliye edilmesi için çalışmalar sürüyor ve yetkililer, durumu kontrol altına almak için çaba gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin