Milli Sporcu Selene Durna’nın Trajik Ölümü
Sarıyer’de oturduğu evin 6. katından düşerek hayatını kaybeden milli sporcu Selene Durna’nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan kuzeni tarafından teslim alındı. Durna’nın hocası İlyas Aras, bu olayın beklenmedik ve yıkıcı bir durum olduğunu belirterek, “Aniden oldu, çok üzüldük; düşecek biri değildi. Sporcu kimliğiyle örnek gösterilecek bir kişilik yapısına sahipti” dedi.
Olay, Sarıyer’de dün öğle saatlerinde meydana geldi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) sporcusu olan Selene Durna, yaşadığı apartmanın 6. katından düşerek hayatını kaybetti. Cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı ve burada yapılan işlemlerin ardından kuzeni tarafından teslim alındı.
Düşmeyecek Biriydi
Cirit atma branşında pek çok başarıya imza atan milli sporcunun antrenörü İlyas Aras, “Selene yaşam doluydu, eğlenceliydi ve yardımseverdi. Bu olay aniden gerçekleşti, çok üzüldük. Annesi de oldukça üzgün ve zor konuşuyor. Şu anda Adli Tıp’tayız. Annesi cenaze işlemleriyle ilgileniyor. Eğer birisi bana öldüğünü söyleseydi, inanmazdım. Kendisiyle iletişim kurmak istedim ama ulaşamadım. Beni, kulübünü ve annesini çok üzdü. Bu beklenmedik durum, düşecek biri değildi. Yaşama karşı son derece pozitif bir bakış açısına sahipti. Başka bir şey söylemek bile zor. Kendisi bizim kulübümüzde cirit atma branşında yarışan başarılı bir sporcuydu. Ayrıca fitness eğitmenliği de yapıyordu. Sporcu kimliğiyle örnek gösterilecek bir kişilik yapısına sahipti.” şeklinde konuştu.
Selene Durna’nın cenazesinin, bugün Seyitnizam Camiinde ikindi namazından sonra kılınacak namazın ardından Silivrikapı Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor
Olay yeri inceleme ekibi, Selene Durna’nın evinde ve park halindeki otomobilinde detaylı incelemeler yaptı. Durna’nın, özel bir spor salonunda fitness eğitmeni olarak çalıştığı öğrenildi. Polis, olayın intihar olduğu yönünde değerlendirmeler yaparak inceleme başlattı. Selene Durna’nın cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.