Teröristbaşı Fethullah Gülen çiftlik evine gömüldü: Adil Öksüz cenazeye mi katıldı?

featured

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in cenazesi, örgütün ABD’de karargah olarak kullandığı Pensilvanya eyaletindeki çiftliğin bahçesine gömüldü. Cenazeye Adil Öksüz’ün de katıldığı iddia edildi.

Adil Öksüz cenazeye mi katıldı?

Gülen’in gömülmesi, örgütün üst düzey isimleri ve aile yakınlarının bulunduğun sınırlı sayıdaki bir topluğun katılımıyla gerçekleşti.

Örgüt, töreni canlı yayınla aktarırken, Gülen’in tabutunun hemen arkasında, ikinci safta bir kişi dikkat çekti.

Adil Öksüz’e benzetildi

Adil Öksüz’e benzeyen şahıs, Fetullah Gülen’in mezarına toprak atarken de görüldü. Bu durum da, bu şahsın önemi bir örgüt elemanı olduğunu gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin