Vivo’nun X100 Pro Hediye Ettiği Bilgi Yarışması: Zeka Savaşına Hazır Müsabaka!

featured

vivo’dan Heyecan Verici Etkinlik!

Akıllı telefon dünyasının parlayan yıldızı vivo, Marmara Park AVM’de kullanıcıların beğenisine sunacağı X100 Pro akıllı telefonu için unutulmaz bir deneyim etkinliği düzenleme kararı aldı. Bu etkinlikte katılımcılar, vivo X100 Pro’nun olağanüstü kamera ve fotoğraf özelliklerini keşfetme şansını elde edecekler. Ayrıca, etkinliğin ardından gerçekleştirilecek eğlenceli bilgi yarışmasıyla da heyecan bir kat daha artacak!

Etkinlik, 14 Eylül Cumartesi günü, saat 14.00 – 16.00 arasında İstanbul Marmara Park AVM’deki MediaMarkt Tech Arena içerisindeki vivo mağazasında gerçekleşecek. Bu özel etkinlik, katılımcılara “vivo X100 Pro Ürün Deneyimi” sunacak.

Etkinlik, kısa bir ürün sunumuyla başlayacak ve ardından katılımcılar, X100 Pro’nun muhteşem kamera teknolojisiyle kendi fotoğraflarını ve videolarını çekme fırsatı bulacaklar. Misafirler, bu eşsiz deneyimlerini sosyal medya platformlarında paylaşarak, ürün hakkındaki görüşlerini de geniş bir kitleyle paylaşma imkanı yakalayacaklar.

Etkinliğin sonunda, katılımcılar için eğlenceli bir bilgi yarışması düzenlenecek. Yarışmada birinci gelen katılımcıya vivo X100 Pro hediye edilecek. Ayrıca, ilk 25 katılımcıya Euro 2024 futbol topu, ikinci 25 katılımcıya ise Euro 2024 matara hediye edilecek. Bu fırsatlar, katılımcıları heyecan dolu bir deneyimin beklediğini müjdeliyor!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin