Samsung Galaxy Watch 7’nin Özellikleri
Samsung, 10 Temmuz’da düzenlediği Unpacked etkinliğinde yeni nesil katlanabilir telefonlarının yanı sıra akıllı saat modellerini de tanıttı. Beklenen Galaxy Watch 7, 3nm Exynos W1000 işlemcisi sayesinde üç kat daha hızlı çalışıyor. Bu akıllı saat modeli çift frekanslı GPS, AGE Endeksi özelliği, Super AMOLED Always-On ekran, 2GB/32GB depolama, One UI 6 arayüzü, hızlı şarj, Bluetooth 5.3, çift bant Wi-Fi, çift GPS, LTE ve NFC desteği ile dikkat çekiyor.
Samsung Galaxy Watch Ultra’nın Özellikleri
Samsung‘un Unpacked etkinliğinde tanıtılan diğer bir akıllı saat modeli olan Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch 7 ile benzer özelliklere sahip. Exynos W1000 işlemci, Super AMOLED Always-On ekran, 2GB/32GB depolama, One UI 6 arayüzü, hızlı şarj, Bluetooth 5.3, çift bant Wi-Fi, çift GPS, LTE ve NFC desteği bulunuyor. Galaxy Watch Ultra, daha dayanıklı yapıya sahip olmasıyla öne çıkıyor. Deniz seviyesinin 500 metre altından 9 bin 000 metre yüksekliğe kadar farklı rakımlarda kullanılabilen bu model, zorlu koşullara dayanabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Fiyat ve Satış Bilgileri
- Galaxy Watch 7: 40 mm ve 44 mm boyutlarına sahip olan Galaxy Watch 7, 299,99 dolardan başlayan fiyatlarla ön siparişe açıldı. Satışların 24 Temmuz’da başlaması bekleniyor.
- Galaxy Watch Ultra: 47 mm boyutunda olan Galaxy Watch Ultra ise 649,99 dolardan satışa sunulacak. Bu modelin de 24 Temmuz’da satışa çıkması planlanıyor.