Özhan Pulat: Bireysel Hatalar Canımızı Yakıyor

featured

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat’ın Açıklamaları

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-2 yenilerek hayal kırıklığına uğrayan Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Özhan Pulat, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Pulat, 2-0 önde oldukları karşılaşmada, bireysel hatalar yüzünden takım oyununa dönemediklerini vurguladı.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda gerçekleşen müsabakanın ilk yarısında her şeyin planladıkları gibi gittiğini söyleyen Pulat, maçın başında 2-0 önde olmanın verdiği avantajla ikinci yarıya daha rahat bir şekilde başladıklarını belirtti. Bu noktada, şunları ifade etti:

“Sonrasında Antalyaspor’un bir 10 dakika süren baskısını bekliyorduk. Bu baskıyı iyi bir şekilde savunarak, sonrasında üstümüze gelen Antalyaspor’un arkasında bulacağımız boş alanlarla kontrollü bir şekilde skoru artırmayı hedefliyorduk. Ancak, maalesef çok talihsiz bireysel hatalarla karşılaştık ve bu durum 3 haftadır canımızı yakmaya devam ediyor. Bu bireysel hataları bazen biz yaparken takım olarak, bazen de hakemler yapıyor.”

Pulat, hakem kararlarına da değinerek, “Bize verilen penaltı pozisyonunun öncesinde, oyuncunun eline top temas ediyor ve ardından penaltı kararı veriliyor. Aleyhimize verilen penaltılar çok rahat bir şekilde verilirken, bizim kazandığımız penaltılar adeta didik didik inceleniyor. Bu durumu aşmak ve bu çelişkilerle mücadele etmeyi öğrenmek zorundayız.” dedi.

“HATAYSPOR’UN SESİ ÇIKMIYOR DİYE…”

Pulat, hakem yönetiminin ilk yarı ve ikinci yarıda farklılık gösterdiğini savunarak, “Bunun nedenini biraz araştırın. Gerekçesini ben burada belirtmeyeceğim, ancak temsilcilerin devre arası kamera koyduğunu düşünüyorum. Sahadaki oyuncular kadar hakemlerin de cesur olması gerekiyor. Biz, onur kırıcı veya gurur zedeleyici hiçbir geri bildirimde bulunmuyoruz. Ancak Hatayspor’un da sesi çıkmıyor diye her hafta böyle skandallarla karşılaşmaktan bıktık.” şeklinde konuştu.

Pulat, rakiplerini tebrik ederek, “Bizi yendiler. Ancak, bir varoluş mücadelesi veren bir kulübe, şehrinden ve taraftarından uzak, mücadele eden bir takıma bu kadar kolay inisiyatif almak gerçekten can acıtıcı. Bu durum artık kamuoyu tarafından da irdelenmeli.” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Pulat, yapacakları transferlerle Süper Lig’de var olmayı sürdürmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin