Olcay Şahan Altınordu Teknik Direktörlüğüne Getirildi

featured

TFF 2. Lig ekibi Altınordu, teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Olcay Şahan’ı getirdi. Kulüp, Metin Oktay Yerleşkesi’nde düzenlenen imza töreniyle bu kararı duyurdu.

Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan’dan Açıklamalar

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yeni sezonda bazı değişiklikler yapacaklarını ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Özkan, Olcay Şahan’ın kulüplerinin Türkiye projesine uygun olduğunu ve takımın vizyonunu benimsediğini söyledi.

Hedef: Üst Lige Çıkmak

Olcay Şahan, başkanla yaptıkları değerlendirmede Altınordu’yu bir üst lige çıkarmak istediklerini dile getirerek, “Kendi sisteminden yetişen oyuncuları ile Süper Lig’e kadar kendi oyuncuları ile oynayıp sonrasında birçok futbolcusunu Avrupa’ya gönderme hedefindeyiz.” dedi.

Olcay Şahan’ın Gelecek Planları

Sezon başında Ankaraspor’da forma giyen Olcay Şahan, Altınordu’da başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, “Burada potansiyel bu lig değil, bu takımın kesinlikle üst ligde olması lazım. Kendime inanıyorum ve güveniyorum. Bu ekiple birlikte başarılı olacağız.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin