Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na (EURO 2024) katılan A Milli Takım, çeyrek finalde elendi. Türkiye’ye dönen milli takım kafilesi, özel olarak tahsis edilen Türk Hava Yolları uçağıyla Hannover’dan İstanbul Havalimanı’na geldi.
Uğurcan Çakır: “Ders Çıkartıp İleriye Bakacağız”
Uğurcan Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Turnuvada başarılı bir performans sergiledik ancak finalde olmayı hak ettiğimizi düşünüyorduk. Takım olarak güzel bir gösteri sergiledik. Teknik direktörümüzün başarılı oyun planlarıyla ileriye daha güvenle bakacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Cenk Tosun: “Gururluyuz”
Cenk Tosun, “Birlik ve beraberlik içinde geçen bir turnuvaydı. Maalesef Hollanda maçında talihsiz bir yenilgi aldık ancak tüm ülkeyi sevince boğduğumuz için çok mutluyuz. Türkiye’nin genç ve yetenekli futbolcularıyla gelecek için umutluyuz. 2026 Dünya Kupası’nda da olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.