Corendon Alanyaspor ve İkas Eyüpspor 1-1 Beraberlik ile Sezona Başladı

featured

Corendon Alanyaspor ve İkas Eyüpspor’un Mücadelesi 1-1 Beraberlikle Sonuçlandı

2023-2024 sezonunun açılış haftasında, Trendyol Süper Lig’de Corendon Alanyaspor ile İkas Eyüpspor karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadyumu’nda gerçekleşen bu heyecan dolu karşılaşma, 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Süper Lig’in yeni temsilcisi Alanyaspor, 64. dakikada Samu Saiz’in attığı golle öne geçti. Ancak, Eyüpspor, 76. dakikada Sergio Cordova’nın kaydettiği golle durumu eşitledi. Bu sonuçla her iki takım da sezona 1 puanla başlamış oldu.

Eyüpspor, gelecek hafta ligin diğer yeni ekibi Bodrumspor’u kendi sahasında ağırlayacakken, Alanyaspor ise Rams Başakşehir’e konuk olacak. Bu sezon her iki takım için de zorlu geçeceğe benziyor.

Arda Turan Kırmızı Kart Gördü

Eyüpspor ile Süper Lig’deki ilk maçına çıkan Arda Turan, 1-1’lik eşitlikten önce oyuncu değişikliği için kenara gönderdiği oyuncularının beklemesi sonucunda sinirlenerek itirazlarda bulundu. Pozisyonun devamında bir gol gelmesini takiben itirazlarının dozunu artıran Turan, bu sebeple kırmızı kartla cezalandırıldı.

Maçtan Dakikalar (İlk Yarı)

  • 5. dakikada Alanyaspor’un yüksek baskısında, kaleci Berke Özer’in pasında topu kapan Efecan Karaca’nın vuruşu, kale direğinin üstünden az farkla auta çıktı.
  • 6. dakikada Eyüpspor’un atağında, savunmanın arkasına gönderilen pasta topla buluşan Halil Akbunar, kaleci Ertuğrul Taşkıran’ı geçerek kaleye gönderdiği top, direkten döndü. Ceza alanında topu alan Thiam’ın pasında Emre Akbaba’nın şutunda top az farkla auta gitti.
  • 9. dakikada Sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Hadergjonaj’ın savunma arkasına gönderdiği uzun pasta topla buluşan Augusto’nun ceza sahası içinden vuruşu, kaleci Berke Özer tarafından kontrol edildi.
  • 19. dakikada Alanyaspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Hadergjonaj’ın pasında topla buluşan Augusto’nun ceza sahası çaprazından sert şutunu kaleci Berke Özer, kornere çeldi.
  • 26. dakikada Sol kanattan gelişen Eyüpspor atağında Ahmed Kutucu’nun ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen Halil Akbunar’ın kafa vuruşunu kaleci Ertuğrul Taşkıran, kornere çeldi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin