PTT Bilgi Teknolojileri AŞ’de Tazminat Uygulaması

featured

PTT Bilgi Teknolojileri AŞ’de iş sözleşmeleri feshedilen yöneticilere brüt maaşlarının 36 katı kadar tazminat uygulamasının devam ettiği ortaya çıktı. Konu, sivil havacılıkla ilgili “torba teklifin” TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’ndaki görüşmeleri sırasında gündeme geldi.

Genel Müdürden Açıklama

PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, komisyonda ticari rekabetten söz etti. CHP’li Ulaş Karasu’nun sorusu üzerine Gülten, “Devam ediyor sayın vekilim” şeklinde yanıt verdi. Karasu’nun tepkisi üzerine komisyon başkanı Adil Karaismailoğlu, “Yanlış yapılmış. Ne yapacaksın” karşılığını verdi.

‘VATANDAŞ KEMER SIKSIN’

Karasu, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada, “Tasarruf tedbirleri adı altında kamu emekçilerinin kazanılmış haklarına göz dikilip vatandaştan kemer sıkması istenirken üst düzey bürokratların bu tutumu ve bakanlığın buna göz yumması ibret vericidir. Hiç utanma da yok?” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin