Pınarbaşı Olayı: CHP Üyesi Tabancayla Vuruldu

featured

Olay Detayları

21 Haziran akşamı Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen olayda, CHP üyesi Şerafettin Bahadır, MHP’li belediye başkanı Memduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder ve yeğeni Mehmet Uzunluoğlu tarafından durduruldu. Yaşanan arbede sonucunda Bahadır tabancayla ayağından vurularak ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilerek Bahadır hastaneye kaldırıldı.

Gözaltına Alınma ve Tutuklanma

Olayın ardından Ejder ve Mehmet Uzunluoğlu gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Şerafettin Bahadır’ın tedavisi ise Kayseri Şehir Hastanesi’nde devam etmektedir.

Şüphelilerin İfadeleri

  • Ejder Uzunluoğlu: “Ağabeyimin onuru ile bizim gururumuzla oynadığı için vurdum. Olay nedeniyle pişmanım.”
  • Mehmet Uzunluoğlu: “Olay planlı şekilde gerçekleşmemiştir. Anlık oldu. Olay nedeniyle pişmanım.”

Şüphelilerin ifadelerine göre Bahadır’ın seçimler sonrası şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın ‘Topal’ şarkısını oynayarak MHP’li başkan adayı Menduh Uzunluoğlu’na gönderme yaptığı belirtilmektedir. Bu durumun olayın tetikleyici sebeplerinden biri olduğu düşünülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin