Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu İstifa Etti

featured

AKP Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaklaşık 15 yıldır AKP’nin çeşitli kademelerinde görev yapmış olan Bulucu, son 1.5 yıldır Adıyaman İl Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Bulucu, istifa açıklamasında, görevini dava şuuruyla yürüttüğünü ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve muhabbetle en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.

Seçim Sonuçları ve İstifa Kararı

Seçim Sonuçları ve İstifa Kararı

Adıyaman ilindeki 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’nin başarılı bir sonuç elde ettiğini vurgulayan Bulucu, deprem sonrası yaşanan zorlu süreçte teşkilatı ayağa kaldırmak için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti. Ancak merkez ilçede beklenmeyen sonuçlarla karşılaşmalarının kendilerini derinden etkilediğini belirtti. Bu nedenle, daha sağlıklı bir sürecin yürütülebilmesi için istifa kararı aldığını dile getirdi.

Bulucu, istifasının bir son değil, aksine bir başlangıç olduğunu belirterek, AK Parti davasına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan bağlılıklarının süreceğini vurguladı. Kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkürlerini ileten Bulucu, dualarla desteklerini esirgemeyen herkese minnettar olduğunu ifade etti.

Rize İl Başkanı da İstifa Etmişti

AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar da, 31 Mart yerel seçim sonuçlarını beğenmediğini belirterek istifa ettiğini açıklamıştı. Ayar, seçimler öncesinde de istifa ettiğini ancak kabul edilmediğini ifade etmişti. İstifasında başarısız olduğunu belirten Ayar, partisinin daha başarılı olabilmesi için istifa kararı aldığını dile getirmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin