Gazze Şeridi’nde 15 bin kişi ampütasyon geçirdi: ‘Vücudumda 12 kurşun vardı’

featured

Gazze Şeridi Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Halil ed-Dekran, “İşgalci ordu çok sayıda katliam gerçekleştirdi ve Gazze’nin her yerinde sivilleri bombalamak için uluslararası toplum tarafından yasaklanan silahlar kullandı. Bu saldırının başlangıcından bu yana 110 binden fazla yaralımız, 53 binden fazla ölü ve kayıp insanımız var. Yaralılar arasında uzuvları kesilen çok sayıda insan var, en az 15 bin kişi. Hepsi de işgalcilerin saldırılarının mağduru oldu” dedi.

Yerinden edilen Şefa Mahmud, Deyr el Balah’taki Aksa Hastanesi’nde yeğenlerine bakıyor. Kuzey bölgesindeki evlerinin bombalanması sonucu kızların annesi öldü, babaları yaralandı, Hanan adlı kızın iki bacağı, Misk’in de sol ayağı kesildi.

Bu videoyu görüntülemek için lütfen JavaScript’i aktif hale getirin ve bir ağ tarayıcınızı HTML 5 videoları destekleyen bir hale getirmek için güncelleme yapmayı düşünün.

© Sputnik / Ajwad Jradat

Abdül Rahim Faraj adlı genç, insani yardım almaya çalışırken bacağını kaybetti.

Bu videoyu görüntülemek için lütfen JavaScript’i aktif hale getirin ve bir ağ tarayıcınızı HTML 5 videoları destekleyen bir hale getirmek için güncelleme yapmayı düşünün.

© Sputnik / Ajwad Jradat
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin