Acun Ilıcalı servetine dair konuştu: ‘Şuursuz para harcamam’

featured

Hülya Avşar’ın Youtube programına konuk olan Acun Ilıcalı servetine dair açıklamalarda bulundu. Avşar, Acun Ilıcalı’ya “Çok zenginsin değil mi? diye sordu. Ilıcalı “Fena değilim. İşler iyi” yanıtını verdi.

Acun Ilıcalı: Cüzdan taşımam

Avşar, Ilıcalı’ya “Harcama limitin var mı?” diye sordu.

Yanında para ve cüzdan taşımadığını belirten Ilıcalı “Harcama limitim yok. Kendi şahsi dünyamda bir şeyi harcamakla ilgili ne limitim olabilir? Ama bu iyi bir şey diye de anlatmıyorum. Her şeyi alabiliyor olmanın getirdiği bazı dezavantajlar da oluyor” yanıtını verdi.

‘Ekonomim harcamayla sarsılmaz’

Acun Ilıcalı açıklamalarına şöyle devam etti:

“Benim şu anda ürettiğim ekonomik büyüklük, benim harcamalarımla sarsılacak bir büyüklük değil. Şuursuz diyebileceğimiz harcamalarım da yok. Ama hayatımdaki en ciddi masraf uçak ve tekne. Bakmakla mükellef olduğum en az 10 kişi de var. Onun dışında sadece bana bakan bizim şirkette yaklaşık 20 kişi var. O 20 kişinin sorumluluğu var. Ben kendim harcayarak bizim şirketi deviremem. Tabii ki şuursuz paralar harcamıyorum. Ben kullanmadığım evi ve arabayı almam. Gösteriş için de bir şey almam. Ben hızlı tekne seviyorum. Sevdiğim için onu alıyorum, hava atmak için almıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin