Heyelan Taş Ocağını Vurdu!

featured

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta, özel bir firmaya ait taş ocağı mevkiinde dün gece saat 22.00 sıralarında etkili olan yağışlı hava nedeniyle heyelan meydana geldi. Bölgede yaşanan doğal afette yamaçlardan kopan kaya ve toprak yığınları, Hakkari-Çukurca kara yoluna düştü.

Bu olay sırasında Hakkari’den Çukurca istikametine seyir halinde olan Zelal Açar (28) yönetimindeki kamyonet, dev kayaların arasında sıkıştı. Neyse ki, olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bölgeye hızla jandarma, AFAD, itfaiye, sağlık ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Heyelan Taş Ocağını Vurdu!

Jandarma ekipleri, yolun sabaha kadar kapatıldığını duyurarak sık sık anonslar yaparken, yolun açılması için ekipler büyük bir özveriyle çalışma başlattı. Olay yerindeki ekiplerin koordineli çabalarıyla, yolda önemli bir ilerleme kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin