Eskişehir’de Hayvan Bakımı Tartışması Kanlı Bitti

featured

Tepebaşı ilçesine bağlı Sakintepe Mahallesi’nde yaşanan olayda, hayvan bakımıyla ilgili çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. İddialara göre, ahırda hayvanlarla uğraşan G.K. ile oğlu Yakup K. arasında çıkan tartışma kısa sürede kanlı bir hal aldı.

Baba, Oğlunu Bıçaklayarak Öldürdü

Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan baba G.K, oğlu Yakup K.’yi göğsünden bıçakladı. Yaralı halde kalan Yakup K. için sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri hemen bölgeye sevk edildi.

  • Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yakup K, acilen Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
  • Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen genç adam hayatını kaybetti.

Katil Zanlısı Baba Gözaltına Alındı

Olayın ardından jandarma ekipleri harekete geçti ve katil zanlısı baba G.K. gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken, çevredeki vatandaşlar ve yakınları olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Eskişehir'de Hayvan Bakımı Tartışması Kanlı Bitti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin