Keçiören’de Doğal Gaz Zehirlenmesi: 7 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

featured

Keçiören ilçesinde meydana gelen doğal gaz zehirlenmesinde Irak uyruklu 7 kişi hastaneye kaldırıldı. Şans eseri hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Kanuni Mahallesi’nde, Şehit Ali Ekşioğlu Sokak’taki 5 katlı bir binada doğal gaz zehirlenmesi olayı yaşandı. Irak uyruklu ailenin 1. katındaki evlerinde sabah saatlerinde hareketsiz bir şekilde bulunan 7 kişi, yakınlarının ihbarı üzerine hastaneye kaldırıldı.

Hayati Tehlike Yok

Sadeer Ziyad Tarıq, Kutaıba Ziyad Tarıq, Tarıq Ziyad Tarıq, Shatha Khalıd Mohammed, Ziyad Tarıq Hasan, Tasneem Ziyad Tarıq ve Baneq Ziyad Tarıq adlı aile fertlerinin hastaneye kaldırılmasının ardından yapılan kontrollerde, doğal gaz borusundan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Neyse ki, ailenin hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evdeki durumu kontrol altına alırken, doğal gaz ekipleri de apartmanda detaylı bir inceleme başlattı. Doğal gaz borusundan kaynaklanan sızıntının tam olarak neden kaynaklandığını belirlemek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatılırken, benzer durumların önlenmesi için alınacak tedbirler de değerlendiriliyor.

Bu gelişme, Ankara’da yaşanan doğal gaz zehirlenmesi vakasıyla ilgili detayların aydınlatılmasını beklerken, olayın ardındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkması için titiz bir çalışma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin