Esenyurt’ta Kırmızı Işık İhlali Nedeniyle 2 Kişi Hayatını Kaybetti

featured

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan bir cipin yol temizleme aracına çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi yaralandı.

Kaza, Esenyurt Atatürk Mahallesi’nde Avrupa Otoyolu Hadımköy Bağlantı Yolu üzerinde saat 03.00 sıralarında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Hadımköy Gişeleri yönünde ilerleyen 34 GEM 38 plakalı cip, kırmızı ışıkta durmayarak İSTAÇ’a ait bir mekanik süpürme aracına yandan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle mekanik süpürme aracının kupası düştü ve cipte bulunan 2 kişi araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri sıkışan kişilere müdahale ederken, sağlık ekipleri yaralılara ilk yardım yaptı. Yaralılar daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazada, cipte bulunan bir kişi ve İSTAÇ şoförü yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, cipte bulunan diğer iki kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, cipte bulunan 3 kişinin kimliklerine ulaşılamadığı belirtildi.

Soruşturma

Hastaneye kaldırılan İSTAÇ şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu, cipten yaralı olarak çıkarılan ve ismi henüz öğrenilemeyen kişinin durumunun ise ciddi olduğu bildirildi. Polis ekipleri kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin