Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Saha Çözüm Hareketinin Ramazan ayında da çalışmalarına devam edeceğini belirterek, “CHP örgütlerimiz, Sakarya’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Ramazan ayında da hanelerimize misafir olmaya devam edeceğiz” dedi.
“RAMAZAN AYINDA DA SAHADA OLACAĞIZ”
Saha Çözüm Hareketinin sahada etkin ve önemli bir rol üstlendiğini dile getiren CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, il genelinde ekiplerimiz sahada ve halkımızla birebir görüşmeye devam ediyor. Sorunları sıkıntıları yerinde dinliyor. Mithatpaşa Mahallemizde de halkımızla birebir görüşmeler gerçekleştirildi. Ramazan ayında da sahada olacağız” diye konuştu.
“GÖRÜŞMEDİĞİMİZ KİMSE KALMAYACAK”
Saha Çözüm Hareketi ekiplerinin Sakarya’da 19 Bin 084 ev ve işyerine ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Ecevit Keleş, “Saha Çözüm Hareketi ilimizde çalınmadık kapı bırakmayacak. Sakarya’nın altını üstüne getireceğiz, görüşmediğimiz kimse kalmayacak. Hedefimiz Sakarya’da bulunan 380 Bin ev ve 80 Bin işyerini ziyaret edeceğiz. Bizler, iktidarımızı halkımızla beraber kuracağız” diye konuştu.