Son Dakika: Antalya Kaş Açıklarında Deprem

son-dakika-antalya-kas-aciklarinda-deprem-YVfErVPE.jpg

Az önceki AFAD bildirisine göre Kaş ilçesinin açıklarında Akdeniz’de saat 00:11’de 3.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. _Depremin odak derinliği 8.23 kilometre_ olarak ölçüldü ve şu an için artçıların olabileceği belirtiliyor.

Depremin etkisiyle çevrede kısa süreli sarsıntı hissedildi; yetkililer halka herhangi bir ek güvenlik talimatı veya zarar tespiti raporu için resmi duyuruları takip etmeye çağırıyorlar. Yerel yönetimler ve arama-kurtarma ekipleri, durum değerlendirmesi yapmak üzere hazır halde bulunduklarını belirtti.

Ülkenin güvenlik ve afet bilincini artıran bilgiler ışığında, vatandaşların gerektiğinde güvenli alanlarda kalması, düşebilecek eşyalardan ve kırılabilecek eşyadan uzak durması öneriliyor. Acil durumda 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden iletişime geçmek en hızlı yol olarak belirtildi.

Exit mobile version