Hepsiburada ile Intel ve Lenovo’nin işbirliği, Temmuz ayında başlayan Gamestar turnuvasını Türkiye’nin dört bir yanından gelen oyuncular için heyecan verici bir sahneye dönüştürdü. Bu etkinlik, 8 büyük turnuvanın araya sığdırdığı nefes kesici mücadelelere ve 5 fiziksel ile 3 online aşamaya sahne oldu.
Yaklaşık 3000 başvuru üzerinden ilerleyen yarışmada yaklaşık 500 sporcu sahneye çıktı ve FC25’nin sunduğu teknolojik deneyimi adeta sahneye taşıdı. Oyuncular, bu turnuva atmosferinde yeni nesil teknolojiyi neredeyse dokunulur hissedecek kadar yakından deneyimleme fırsatı buldu.
Ödül Anı ise büyük bir coşku ile geldi. Kazananlar, kürsüde Hepsiburada Genel Müdürü Nilhan Onal Gökçetekin ve Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün’ün yanı sıra Intel Türkiye Satış Direktörü Serkan Çivlik ve Pazarlama Direktörü Melek Güler ile Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Soyak gibi önemli isimlerden ödüllerini aldılar.
Bu iş birliği, hem oyuncular için unutulmaz bir deneyim yarattı hem de teknolojinin rekabetle buluştuğu bir platforma dönüştü. Gamestar, katılan her oyuncuya yeni ufuklar açarken, sponsorluk zinciri içindeki kurumlar için de markalarını güçlendiren bir yol oldu.
