Stratejik İş Birliği Anlaşması İmzaladılar

stratejik-is-birligi-anlasmasi-imzaladilar-2fazKUll.jpg

Allianz Türkiye ile Azimut Portföy arasında gerçekleştirilen stratejik iş birliği, finans sektöründe yeni bir dönemi başlatıyor. Bu kapsamda, her iki kurumun güçlü yönlerini ve uzmanlık alanlarını bir araya getirerek, bireysel emeklilik ve yatırım çözümlerinde müşterilere daha kapsamlı ve yenilikçi ürünler sunmayı hedefliyorlar. Bu ortaklık sayesinde, müşterilerin uzun vadeli finansal güvenlik ve büyüme hedeflerine ulaşmalarını destekleyecek yeni nesil ürünler geliştirilmekte olup, sektörde fark yaratması bekleniyor.

İki kurumun iş birliğiyle kurulan “FOA – Allianz Yaşam ve Emeklilik A.Ş. Azimut Fon Sepeti Emeklilik Yatırım Fonu”, müşterilere farklı ve kapsamlı yatırım seçenekleri sunmayı amaçlıyor. Bu fon, Allianz’ın bireysel emeklilik müşterilerine daha geniş ve çeşitli portföy alternatifleri sağlarken, uzman ekibi tarafından aktif olarak yönetilmekte. Böylece, müşterilerin portföyleri, piyasa koşullarına ve ekonomik gelişmelere göre dinamik bir şekilde optimize edilecek. Bu inovatif yaklaşım, hem bireysel emeklilik hem de yatırım fonu alanında yeni standartlar belirlemekte olup, müşterilere sürdürülebilir ve kârlı yatırımlar yapma fırsatı sunuyor.

Allianz Türkiye Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Fisun Koç Doğan, bu iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “İş birliğimizin, özellikle bireysel emeklilik ve yatırım çözümlerinde, müşteri odaklı ve sürdürülebilir büyüme hedefimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu ortaklık sayesinde, müşterilerin finansal planlamalarında daha geniş ve çeşitli seçeneklere ulaşmasının mümkün olacağını belirtti. Bu gelişmeler, hem sektörde inovasyonu teşvik edecek hem de tüketici memnuniyetini artıracak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version