MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat Açıklamaları

mke-ankaragucu-baskani-ismail-mert-firat-aciklamalari-Eq8BXqat.jpg

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, kulübü Süper Lig’e çıkarma hedefiyle yola çıktıklarını ve başkanlık için tekrar aday olduğunu açıkladı. Fırat, kulübün zor bir dönemde olduğunu belirterek, yönetim kurulunun destek verdiğini söyledi.

Fırat’ın Hedefleri ve Çalışmaları

Fırat, kulübü doğru yönetmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayarak, maddi anlamda fedakarlık yaparak Ankaragücü’nü ligde tutmaya çalıştıklarını belirtti. Hedeflerinin Ankaragücü’nü tekrar Süper Lig’e çıkarmak olduğunu dile getirdi.

Yönetimde Güçlendirme ve Transferler

Fırat, yönetim kurulunu daha da güçlendireceklerini belirterek, maddi anlamda destek sağlayacak ve aidiyet duygusuyla hareket edecek isimlerin yönetimde olacağını ifade etti. Ayrıca takımın kadro yapılanmasında değişiklik olmayacağını, eksik bölgelere transferler yapacaklarını aktardı.

Ekonomik Durum ve Borçlar

MKE Ankaragücü’nün toplam borcunun 10 milyon avro olduğunu açıklayan Fırat, kulübü hak etmediği bir duruma düşürdüklerini belirterek, bu yıl ekonomik anlamda bütçeyi açacaklarını ve borçları üstesinden gelmek için çaba harcayacaklarını söyledi.

Genel Kurul ve Teknik Direktör Seçimi

Genel kurul öncesi teknik direktör seçiminin eleştirilmesine cevap veren Fırat, planlama yapmadan genel kurulu beklemenin akıl tutulması olduğunu belirtti. Ayrıca üye listelerinin internete sızdırılması konusunda da açıklamalarda bulunan Fırat, demokratik bir kulüp olduklarını vurgulayarak, delege listelerini paylaşmalarının doğal olduğunu ifade etti.

Exit mobile version