Beşiktaş Taraftarından Cezaevi Önünde Önemli Açıklama! Bu, Beşiktaş’ın Mücadelesidir

besiktas-taraftarindan-cezaevi-onunde-onemli-aciklama-bu-besiktasin-mucadelesidir-PsYjCDAY.jpg

Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Sonrası Olaylar

Geçtiğimiz günlerde oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından, Beşiktaş muhabiri Emre Kaplan’a yönelik bir saldırı gerçekleşti. Saldırıyı gerçekleştiren Sezgin Gülnar, bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Metris T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun önünde basın açıklaması yaptı.

Verilen Karar Adil Değil

Göçmez, yaptığı açıklamada, “Dün maç devam ederken, kendini muhabir olarak tanıtan bir arkadaşın yaptığı paylaşım, tamamen kendi duygu ve düşüncelerine yenik düşerek gerçekleştirilmiştir. Bu paylaşım hakaret ve alay içeriklidir. Basın toplantısı sırasında yaşanan tartışmanın ardından, bizim arkadaşımızın gözlük camı kırılmış ve diğer arkadaşın yüzünde hafif yaralar oluşmuştur. Olayın temelinde bu durum yatmaktadır. Futbol sahalarında hakeme saldıranları, dışarıda ise kavgaları sıkça görmekteyiz, ancak böyle bir kararın verilmesi ilk defa yaşanıyor. Devletimize her zaman güveniyoruz dedik ama bu karar adil bir karar değildir. Bu karar, geçmişte alınan kararlarla da çelişmektedir.” dedi.

Kara Leke Olarak Tarihe Geçmiştir

Göçmez, açıklamalarında şunları da belirtti: “Bugün alınan bu karar, Beşiktaş camiası için kara bir leke olarak tarihe geçmiştir. Biz, Beşiktaş’ın neferleri olarak bu davanın sadece Sezgin Gülnar’ın değil, Beşiktaş’ın davası olduğunu biliyoruz. Yarından itibaren bu konunun takipçisi olacağız. Beşiktaş, büyük bir camiadır; altında ezilmek mümkün değildir. Bu kararın en kısa zamanda doğru ve mantıklı bir şekilde gözden geçirileceğine inanıyoruz.”

Beşiktaş Asbaşkanı, sözlerinin devamında, “Duruşumuzun doğru olması gerekiyor. Bu olayın bu kadar büyütülmesinin ardında yatan sebep, konunun Beşiktaş ile bağlantılı olmasıdır. Medya kuruluşlarından beklentimiz, ekmeğinin peşinden koşan herkese saygı duymalarıdır. Biz de, ilgili medya kuruluşunun bu durumu adil bir biçimde yansıtmasını bekliyoruz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Exit mobile version