Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran transfer konuları hakkında açıklamalarda bulundu. Ciro Immobile transferiyle ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Yücel, şu anda önceliklerinin eldeki yabancı oyuncuları satmak olduğunu belirtti.
Yücel, şu ifadeleri kullandı:
- “LAZIO İLE CİDDİ PAZARLIĞA OTURDUK”: “Yeni transferimizin Beşiktaş’a, taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ciro Immobile transferinde Lazio ile ciddi pazarlıklar yaptık. Ciro, Beşiktaş’a gelmek için fedakarlık yaparak kararını verdi. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
- “TRANSFERE ‘ES’ VERME ZAMANI”: “Kamp önceliğimiz, iskelet kadroyu oluşturmak ve genç oyuncuları takıma dahil etmekti. Şimdi biraz mola verme zamanı. 19 yabancı oyuncumuz var, bunu 12’ye düşürmeliyiz. Takımın gelişimi için genç oyuncuların şans bulması önemli. Bu süreci yönetmek için elimizden geleni yapacağız.”
- “DI MARIA, OKAN, HERMOSO VE HUMMELS…”: “Transfer sürecinde çeşitli oyuncularla ilgilendik ancak bazıları için gerçekleşme ihtimali düşük. Di Maria, Okan, Hermoso ve Hummels gibi oyuncularla ilgili çalışmalar yaptık fakat şu an için transfer ihtimalleri çok düşük. Takımın ihtiyaçları doğrultusunda doğru kararlar alacağız.”