Aziz Yıldırım Beşiktaş ve Mourinho Açıklamaları Hakkında Tepkili

aziz-yildirim-besiktas-ve-mourinho-aciklamalari-hakkinda-tepkili-3G1pdx8T.jpg

Eski Başkan Aziz Yıldırım Beşiktaş’ın Mourinho Açıklamasına Tepkili

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yeni başkan adayı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’ın Jose Mourinho açıklamasına tepki gösterdi. Ülker Stadı’nın karşısında açılan seçim irtibat ofisinde açıklamada bulunan Yıldırım, Beşiktaş’ın Portekizli teknik adamla anlaştık yönündeki açıklamasının doğru olmadığını belirtti.

Beşiktaş’a Yönelik İddialar

Beşiktaş’ı, birilerinin tetikçiliğini yapmakla suçlayan Yıldırım, “Mourinho ile yüz yüze görüşme yaptık ve 2 saat konuştuk. Beşiktaş 7 milyona anlaştık diyormuş, üstüne 5’te ben vereyim, 12’ye anlaşsınlar getirsinler. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya kalkışıyorlar. Beşiktaş’a yakışmıyor.”

Kulüp İçi Durum ve Planlar

Aziz Yıldırım, 2018’den itibaren kulüpte herhangi olumlu bir gelişme yaşanmadığını dile getirdi. Yarım bıraktıkları planları devam ettireceklerini aktaran Yıldırım, “2018’den bu yana hiçbir şey yapılmadı, bir tane çivi bile çakmadılar. Boya badana bile yapılmadı. Herkes şikayet ediyor.”

Gelecek Planları ve Federasyon Seçimi

Yeni haftada bir toplantı yapacağını ve vaatlerini detaylı şekilde anlatacağını aktaran Yıldırım, “Pazartesiden sonra yapacağım toplantıda şampiyonluğu neden kaybettiğimizi detaylı şekilde anlatacağım. Federasyon seçimlerinde işin içinde olmayı planladıklarını anlatan Yıldırım, “Federasyon seçiminde işin içinde olacağız. Beni bir başkan adayı aradı. Kendisine şu tavsiyede bulundum.”

Exit mobile version