Park Halindeki Araca Silahlı Saldırı

park-halindeki-araca-silahli-saldiri

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, park halindeki bir araca motosikletli iki saldırgan tarafından ateş açıldı. Mehmetçik Caddesi’nde gerçekleşen olayda, araç içinde bulunan dört kişiden biri hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Olay Anı

Saldırı sırasında araçta üç kadın ve bir erkek olmak üzere toplam dört kişi bulunuyordu. İhbar üzerine bölgeye ivedilikle polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılara ilk müdahale, olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından yapılırken, yaralılar daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Suayip A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Olaya şahit olan bir görgü tanığı, motosikletli saldırganların, araca binmekte olan kişilere ateş açtıklarını ve ardından Esenyurt yönüne doğru kaçtıklarını belirtti. Görgü tanıkları, yaşanan panik anında fazla detay göremediklerini ifade etti.

Polis, olayın ardından çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Exit mobile version