Ataşehir’de Yol Verme Kavgası: Nihal A. ve Pelinay T. Arasında Tartışma

atasehirde-yol-verme-kavgasi-nihal-a-ve-pelinay-t-arasinda-tartisma-4upaL6hj.jpg

Olay Detayları

İstanbul, Ataşehir’de 8 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 sularında Kayışdağı Mahallesi’nde yaşanan olayda, Nihal A. ile Pelinay T. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma, Nihal A. ile Pelinay T.’nin ailesi arasında kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Olayın Gelişimi

Olay, Pelinay T.’nin annesi Fatma T.’nin kullandığı otomobilin Nihal A.’nın yolunu kesmesiyle başladı. Yol verme meselesiyle başlayan tartışma, bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan tarafların yakınları da olaya dahil oldu ve çevredeki vatandaşlar duruma müdahale etmekte zorlandı.

Nihal A.’nın kardeşi Sıla A., kavga esnasında aldığı darbe sonucu başından yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kayışdağı Mahallesi’nde bulunan iş yeri sahibi Koray Serenoğlu ve görgü tanığı Sadican Dağdelen de yaşananları “Yol verme anlaşmazlığından başlayan kavga” olarak tanımladılar ve olayın nasıl büyüdüğünü anlattılar.

Exit mobile version