ISTAW2022 biletleri hızla tükeniyor

featured

10-14 Ekim haftasında İstanbul, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilecek uluslararası İstanbul Tahkim Haftası etkinliği ISTAW2022’ye dair detaylar aktarılmaya devam ediyor.

Dünyanın birçok yerinden katılımcıyı ağırlayacak ISTAW2022, tahkim alanında profesyonel hakemler, akademisyenler, avukatlar, kurum içi danışmanlar ile iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

5 günü kapsayan, güncel gelişmelere barındıran zengin bir program sunan etkinlikte yerli ve yabancı konuşmacılar tahkim tekniklerine dair bilgilerini aktarırken çeşitli oturumlar ve paneller de tahkim hakkında diyalog alanı oluşturacak.

Uluslararası yatırım, ticaret ve tahkim hukuku, tahkimin geleceği ve yeni sanal gerçeklikte tahkim uygulamaları odağa alınacak.

Enerji Uyuşmazlıkları Tahkim Merkezi Başkanı Süleyman BOSÇA, Bench Walk Advisors Yöneticisi Ayşe Yazır ACII, Enerji Uyuşmazlıkları Tahkim Merkezi Genel Sekreter Yardımcısı Tuğçe ERGÜDEN ve Berceste Elif DURANAY gibi önemli isimler de ISTAW2022’ye Türkiye’den katılan pek çok farklı sektörden konuşmacıların arasında yer alacak.

Program içeriği ve konuşmacılara dair daha fazla bilgi ve kayıt için: https://istaw.com/

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin