Sosyal konut projesi için 17 il belirlendi

thumbs_b_c_142d28dfc1fa407c43d6480402ed48ae

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 25 Ekim’de temeli atılacak 5 bin konutun detaylarını paylaştı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Murat Kurum, “İlk Evim” projesinde 5 bin konutun temelinin 25 Ekim’de atılacağını bildirildi.

Proje kapsamında 5 bin konutun temel atma törenlerinin Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat ve Zonguldak olmak üzere 17 ilde yapılacağını bildiren Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

“Aylardır bu projeye hazırlık içerisindeyiz. 31 Ekim’e kadar başvuru süresi var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle 5 bin konutun temelini büyük bir coşkuyla atacağız.”

Bakanlık tarafından projeyle ilgili yeni görseller de paylaşıldı.

Exit mobile version